Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bökkers en de Taliband tijdens Tentfeest Loo-Bathmen op 9 april

Op www.loosalarm.info kaarten met korting verkrijgbaar!

LOO – BATHMEN – Stichting Evenementen Loo organiseert voor de 18e keer een fantastisch tentfeest. Bökkers, die in 2008 voor het eerst in Loo als Dé Normaal Coverband optrad, zal na de succesvolle optredens van afgelopen jaren op 9 april wederom zorgen voor een gezellig en muzikaal tentfeest in Loo-Bathmen. In het voorprogramma de Achterhoekse rockband De Taliband.

Bökkers

Bökkers bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert. De band kent twee gedaantes: één als eigenzinnige Normaal-coverband en één als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter. Met meerdere cd´s en vele optredens tijdens festivals en op de nationale televisie wordt de bekendheid van Bökkers steeds groter. De fans van Bökkers gaan altijd helemaal los op nummers met mooie titels als ‘Toedoedietap’, ‘De Neuze’ en ‘Jullie Keet’. Gaat Bökkers het gat opvullen dat is ontstaan na het stoppen van de band Normaal?

 

Internet verkoopactie

Een kaartje kost slechts €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de tent. Maar let op! De snelle beslissers kunnen hun slag slaan! Tot 9 maart zijn kaarten namelijk online met korting verkrijgbaar via www.loosalarm.info Een kaartje kost dan maar € 12,50.