Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bökkers en The Marshalls op Tentfeest Loo-Bathmen

Geen grap, wel sap!!!

LOO-BATHMEN – Ook in 2017 wordt in Loo-Bathmen een fantastisch tentfeest georganiseerd door Stichting Evenementen Loo. Onder het motto: Geen grap, wel sap!!! zullen op zaterdag 1 april Bökkers en The Marshalls optreden bij het Tentfeest in Loo. Het evenement wordt voor de 19de keer gehouden.

Het motto van de classicrockband The Marshalls: de nummers spelen waarmee de bandleden opgroeiden. The Marshalls hebben vooral nummers uit de jaren zeventig op het repertoire. Klassiekers die iedereen kan meezingen van onder meer Status Quo, Led Zeppelin, Queen, Golden Earring. Met uitstapjes naar de jaren tachtig en negentig met onder meer Metallica en Van Halen.

Bökkers, ooit begonnen als de Normaal Coverband, wordt steeds bekender in het hele land; vooral door de vele optredens tijdens festivals zoals de Zwarte Cross en op de nationale televisie en radio. De fans van Bökkers gaan altijd helemaal los op nummers met mooie titels als ‘Toedoedietap’, ‘De Neuze’ en ‘Jullie Keet’. Kortom, een heerlijk feestje dat je niet wilt missen. De kaartverkoop is gestart! Ga naar www.loosalarm.info