Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De vier zekerheden van het enige echte Zwem-ABC

LOO-BATHMEN – Het Nationale Zwem-ABC is vernieuwd. De eisen en de diploma’s zijn wat aangepast. Zwembad de Looermark begint dit seizoen met de nieuwe eisen. Bij het vernieuwde Zwem-ABC staat de zwemveiligheid voor op. De nadruk ligt meer op hoe een kind het beste kan overleven als het plotseling in het water terecht komt. De zwemslagen worden natuurlijk niet vergeten en worden ook goed aangeleerd.Zwembad de Looermark biedt het enige echte Zwem-ABC en heeft de officiële Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dit betekent dat ze elk jaar worden getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria, die leiden tot vier zekerheden voor ouder en kind. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat je kind met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

 

Alle zekerheden bekijken? Kijk op www.allesoverzwemles.nl

Op maandag 7 mei starten de zwemlessen. De zwemlessen A en B zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Eén les duurt 30 minuten. De lessen voor A en B zijn tussen 15.30 uur en 18.00 uur, de lessen voor C zijn op dinsdag en vrijdag. Later instromen is mogelijk.

Hogere zwemvaardigheden, zoals snorkelen, wereldzwemslagen, zwemvaardigheid en synchroon zwemmen starten vanaf 4 juni. Kijk voor meer informatie op www.looermark.nl

Heb je belangstelling? Neem contact op via zwemles@looermark.nl of kom eens kijken op de Oudendijk 6 in Loo-Bathmen. Vanaf zondag 22 april is het zwembad geopend.