Diverse activiteiten van start

bij Kalma

LOO-BATHMEN – Kalma is het vertrouwde adres om te werken aan eigen groei en ontwikkeling in een veilige omgeving. Naast individuele therapie, coaching, relatietherapie, assertiviteits- en gewichtsproblematieken, biedt Kalma ook cursussen en workshops aan. Alle begeleiding is in handen van Cora Mossel. Cora heeft zich gespecialiseerd in het leggen van heldere linken tussen je gedragingen en de gevolgen daarvan voor je zelf en in de dagelijkse praktijk. Daarnaast heeft ze veel ervaring met hoog gevoelige mensen en werkt ze vanuit een holistische visie.In oktober gaan de volgende activiteiten van start:

– Workshop Familieopstellingen op zaterdag 21 oktober (met opstelling € 95,-; als representant € 35,-).

– Cursus Relatiecheck als je relatie niet meer is wat het was en relatietherapie nog een stapje te ver is (vier bijeenkomsten voor € 100,- inclusief hand-outs.)

– Assertiviteitstraining als je bijvoorbeeld te meegaand bent en geen nee kunt zeggen waardoor je vast loopt (vier bijeenkomsten € 160,- inclusief hand-outs.)

– Cursus Werken met dromen als je nu wel eens wilt weten wat je dromen je te vertellen hebben (acht bijeenkomsten € 180,-.)

Voor nadere info www.praktijk-kalma.nl of bel 06 51259360.