Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Feest mee op 16, 17 en 18 juni tijdens het Loofeest

Loo – Het derde weekend van juni is weer in zicht en dus: Loofeest! Deze editie is volledig in Rock ‘n Roll style en vindt plaats op 16, 17 en 18 juni. Jong en oud uit Loo en omstreken ontmoet elkaar tijdens allerlei activiteiten en ook inwoners uit de regio zijn van harte welkom. We hebben weer ons best gedaan voor een mooi programma. Kom dus naar Loo en vier het Loofeest mee!

Revue op vrijdagavond: De klok op rock!
Het Loofeest start op vrijdagavond 20.00 uur met een ‘Rock ‘n Roll’ revue met een Loose titel: De klok op rock! Benieuwd naar wat inwoners van Loo op de planken brengen? Kom kijken en geniet van zang, dans, sketches en verrassende acts. Kaartjes (€12,50) zijn om 19.30 te koop bij de ingang van de feesttent, middenin Loo. Na afloop van de revue zorgt de band DudeOss! voor gezelligheid in de tent.
Zaterdag: optocht en kinderactiviteiten
Zaterdagmorgen start om 9.00 uur de optocht met loopgroepen en versierde wagens uit de verschillende buurten. De prijsuitreiking voor de meest originele thema’s is daarna in de tent, waar koffie met een Rock ‘n Roll lekkernij klaarstaan. Natuurlijk zijn er weer leuke activiteiten voor de (school)kinderen uit Loo, verzorgd door de J.A.L. mini’s.
’s Middags de zeskamp en ’s avonds Samen Eten
De zaterdagmiddag staat in het teken van de zeskamp, waaraan verschillende teams uit Loo meedoen. De zeskamp is dit jaar extra gericht op goede teamspirit en samenspel. Vanaf 17:00 gaan we samen eten op het terrein, verzorgd door Restaurant Loo en Westrik Snacks.
Zaterdagavond: Alive en de Halsband
We hebben de bands gezellig uit de buurt gehaald, want vanaf 21:00 speelt Alive in de tent en daarna de Halsband! De combinatie van deze twee bands zorgt gegarandeerd voor een topavond! Entree voor volwassen is €10,- en voor de jeugd onder de 18 €7,50.
Zondag: brunch, vogelschieten, gladiatorengevecht
Op zondag is de brunch om 10 uur in de tent en daar zorgen de charmante dames van de Flageolettes voor Rock ‘n Roll muziek. Om 11.15 is het tijd voor vogelschieten.
In de middag is de ballonnenclown weer van de partij en voor de jeugd (en voor de ouderen die zich nog jeugdig voelen), staat er een gladiatoren’ kussen klaar. Het spel is te vergelijken met een rock ’n roll dans in een drukke feesttent, je bent een goede beheersing van je lichaam en coördinatie nodig, zonder dat je wordt omgestoten. Komt dat zien! Nadat de winnaars van het vogelschieten zijn toegejuicht, speelt de Harfsense band Free Willy en zij worden ondersteund door niemand minder dan het DJ Duo BarTiesten. Een geweldig gezellige middag gegarandeerd!
Programma Loofeest 2023
Vrijdag 16 juni
19.30 Deuren feesttent open –
kaartverkoop revue
20.00 Revue en daarna muziek van
band DudeOss!
Zaterdag 17 juni
9.00 Opstellen loopgroepen
en wagens optocht
9.15 Keuring optocht, officiële opening
Loofeest en start optocht
10.15 Koffie met Rock ‘n Roll lekkernij
in de feesttent
10.45 Prijsuitreiking optocht in de feesttent
11.00 J.A.L. mini’s activiteit voor kinderen
14.15 Zeskamp
16.50 Prijsuitreiking zeskamp
17.00 Samen eten
21.00 Alive speelt
23.00 de Halsband speelt
Zondag 18 juni
10.00 Brunch
10.30 Optreden van de Flageolettes
11.15 Vogelschieten
11.00 Gladiatorengevecht
13.00 Ballonnenclown en optreden
Free Willy i.c.m. DJ duo BarTiesten
15.00 Prijsuitreiking vogelschieten
18.00 Afsluiting Loofeest
Meer weten over het feestprogramma of een vraag? www.loofeest.nl of oc.loofeest@gmail.com