Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Geen oud papier containers Loo in april en mei

LOO – Sinds jaar en dag halen de Oranje Commissie Loo en de Ouderraad van de Looschool vier keer per jaar oud papier op bij alle huisadressen in Loo. Daarnaast staat er iedere maand een oud papier container op de parkeerplaats van het zwembad, waar iedereen zijn oud papier zelf kan brengen. Met het geld dat deze inzameling oplevert, kan men in Loo leuke activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld het Loofeest.

Theo Bruggeman: “De opbrengsten voor oud papier is echter naar een dieptepunt gekelderd. Op dit moment levert de inzameling van oud papier helemaal niets op; integendeel, het kost ons zelfs geld.

De Oranje Commissie Loo en de Ouderraad van de Looschool hebben dan ook moeten besluiten om de komende twee maanden geen oud papier container beschikbaar te stellen. Er zal dus op het eerste weekend in april en mei geen container voor het oud papier op de parkeerplaats van het zwembad worden geplaatst. De ophaalronde in juni gaat wel gewoon door.

We verzoeken uw oud papier te bewaren voor de ophaalronde in juni, u kunt het dan zoals altijd aan de weg zetten. Door de verwachte grotere hoeveelheid oud papier in juni, hopen we dan kostendekkend toch uw oud papier te kunnen ophalen. Als alternatief kunt u in april en mei zelf uw oud papier kosteloos naar het recycleplein Westfalenstraat in Deventer brengen.

Hopelijk hersteld de prijs voor oud papier in de loop van het jaar, zodat we vanaf juli weer maandelijks een oud papier container kunnen plaatsen. Volgt u hiervoor de nadere berichten.”