Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hogere zwemvaardigheden

LOO-BATHMEN – De zwemlessen voor hogere zwemvaardigheden, t.w. survival, snorkelen, zwemvaardigheid en balzwemmen, zijn begonnen. Voor elk van deze vaardigheden zijn twee lessen per week.Voor de volgende vaardigheden hebben de leerlingen twee lessen per week. De lessen zijn gepland op: maandag en donderdag 18.00-18.30 uur: Survival; maandag en donderdag 18.30-19.00 uur: Snorkelen; dinsdag en vrijdag 18.00-18.30 uur: Zwemvaardigheid; dinsdag en vrijdag 18.30-19.00 uur: Balzwemmen.

Bij Survival leer je wat je moet doen als jij of iemand anders onverwachts in het water terecht komt. Je leert ook hoe je iemand uit het water kunt halen. Door al het klimmen, klauteren en samenwerken is dit een leuke les om samen met een vriendje/vriendinnetje te doen.

Tijdens lessen zwemvaardigheid leer je de zwemslagen die je al kent nog beter, sneller en netter te zwemmen. Je leert nog een paar nieuwe slagen, keerpunten en nieuwe vaardigheden in het water.

Bij snorkelen leer je op allerlei manieren zwemmen met zwemvliezen aan en natuurlijk leer je omgaan met duikbril en snorkel. Leuk voor als je in de zomervakantie naar een bestemming gaat waar je kunt snorkelen.

Balzwemmen, het woord zegt het al, worden er diverse zwemtechnieken toegepast waarbij een bal centraal staat.

 

Zeemeerminnen

In april 2018 heeft het zwembad van de Rabobank Hart voor Salland een mooie bijdrage ontvangen. Hiermee zijn zeemeerminstaarten aangeschaft. De lessen voor zeemeerminzwemmen gaan nu van start. Voor zeemeerminzwemmen hebben de leerlingen één keer per week les, dat kan zijn op maandag of donderdag om 17.00 uur. Als de groepen vol zijn, dan wordt er later in het seizoen met een nieuwe groep gestart.

Voor meer informatie over de zwemlessen bel 0570-541583 of stuur een e-mail naar zwemles@looermark.nl

 

Zwem4daagse

Noteer in je agenda: van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 zwem4daagse.

De tijden voor het zwemmen zijn verruimd. Er kan nu gezwommen worden van 15.00 tot 19.45 uur. Voor volwassen is het ook mogelijk om ’s morgens tijdens het banenzwemmen hun baantjes voor de zwem4daagse te zwemmen.

Het programma voor de zwem4daagse is als volgt:

Maandag 2 juli en dinsdag 3 juli nog mogelijkheid om in te schrijven.

Woensdag 4 juli van 15.00 tot 16.00 uur T-shirt painten met textielverf. Op vrijdag mag iedereen zijn/haar gepimpte T-shirt aan tijdens het zwemmen. Deelname aan T-shirt pimpen is gratis, maar moet wel bij inschrijving voor de zwem4daagse opgeven worden.

 

Donderdag 5 juli van 16.00 tot 17.00 uur glijbaanrace

Vrijdag 6 juli heb je vier dagen gezwommen, dan kun je jouw verdiende medaille ophalen. Van 15.00 tot 17.00 uur is er een springkussen en vanaf 18.00 uur discozwemmen. De 4daagse wordt afgesloten met het traditionele broodje hamburger.