Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kaartverkoop Tentfeest Loo gestart

28 maart 1

28 maart: Bökkers en The Rousers

LOO – Op 28 maart is 17de tentfeest in Loo-Bathmen; dat werd georganiseerd door Stichting Evenementen Loo. Na de succesvolle optredens van de afgelopen jaren zal Bökkers (dut Normaal) wederom optreden, met in het voorprogramma dit jaar niemand minder dan The Rousers. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar via www.loosalarm.info

 

Bökkers

Bökkers bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert. De band kent twee gedaantes: één als eigenzinnige Normaal-coverband; en één als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter. Want de heren beseffen waar het in de rock’n roll om draait: rebellie en plezier. In 2013 en 2014 waren ze ook op het tentfeest in Loo en was iedereen onder de indruk van de muzikale bijdrage en de supergezellige sfeer in de tent.

 

The Rousers

The Rousers is een enthousiaste rock coverband bestaande uit 100% Bathmenaren. Deze energieke muzikanten stemmen hun covers perfect af voor de locatie waar gespeeld wordt. Het repertoire van the Rousers is zeer gevarieerd, de wat rustigere nummers worden prima gecombineerd met stevige rock ’n roll uit alle tijden.

 

Een kaartje kost slechts €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de tent en is te bestellen via de site www.looslarm.info en binnenkort via de lokale voorverkoopadressen.