Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstmarkt in Loo druk bezocht

Kerstmarkt in Loo

LOO-BATHMEN – Op 13 december was Loo-Bathmen volop in kerstsfeer tijdens de jaarlijkse kerstmarkt. Vanwege het vele aanbod van prachtige (kerst)spullen, het muzikale optreden van de Bêkezangers en het heerlijke weer werd de kerstmarkt druk bezocht. Het enthousiasme onder de bezoekers was dan ook groot!

Met meer dan 25 kramen was er volop aanbod van verschillende (kerst)spullen: o.a. vogeltaarten, kerstbomen, kerststukken, (nieuwjaars)rolletjes en rollades waren verkrijgbaar. Ook waren er voor de bezoekers diverse versnaperingen zoals Glühwein, warme chocomel en een broodje beenham. Het rad van avontuur mocht ook niet ontbreken en de kinderen van de Looschool verkochten artikelen voor het goede doel: de 3FM actie Serious Request. De Bêkezangers uit Bathmen, die elk jaar met veel plezier aanwezig zijn op de kerstmarkt, brachten ondertussen vele kerstliederen ten gehore en hadden een grote bijdrage in de gezellige kerstsfeer. De Kerstman had het dan ook zeer naar zijn zin op de kerstmarkt in Loo.

Het weer was zondag 13 december ook fantastisch. ’s Nachts stormde het nog flink, waardoor één van de tenten kapot ging. De organisatie was ’s ochtends vroeg aan de slag om een andere tent te plaatsen en de laatste voorbereidingen te treffen voor de kerstmarkt. Alles was op tijd af dankzij de inzet van vele vrijwilligers. De organisatie, de Gezamenlijke Verenigingen Loo, kijkt terug op een zeer geslaagde dag.