Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstmarkt met Kinder-

kerstwandeling in Loo-Bathmen

LOO-BATHMEN – Op zondag 9 december is het schoolplein van de Looschool omgetoverd tot een ‘kerstplaatje’ waar iedereen de heerlijke sfeer van kerst kan proeven, letterlijk en figuurlijk! De kerstmarkt wordt gehouden van 12.00 uur tot 16.30 uur.Er zal een divers aanbod zijn van allerlei prachtige regionale (kerst)spullen en heerlijke versnaperingen. Met het Rad van Avontuur kunt u mooie prijzen winnen.

Nieuw dit jaar is de Kinderkerstwandeling, georganiseerd door de leden van de JAL mini’s. Voor de jongeren (basisschoolleeftijd) van Loo en ver daar buiten zal er een leuke wandeling worden gehouden na het vertellen van een kort kerstverhaal door Alie Elmerink. Rond 14.00 uur en 15.00 uur zullen deze starten vanuit het klaslokaal van de Looschool dat vanaf de kerstmarkt is te betreden. De Looschool biedt tevens de mogelijkheid om u in school rond te leiden en zal u graag nader informeren over hun prachtige school.

Dus kom op zondag 9 december naar het schoolplein aan de Bettinkdijk 1 in Loo-Bathmen. De organisatie hoopt op een hele gezellige en sfeervolle Kerstmarkt en verwelkomt u graag tussen 12.00 uur tot 16.30 uur.