Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kiki Kortenhorst en Andreas Zwiers: gastvrije uitbaters van Restaurant Loo!

LOO – Alleen al door de keuze van een naam voor hun bedrijf, restaurant Loo, geven Kiki Kortenhorst en Andreas Zwiers te kennen dat zij niet van opsmuk houden én zich sterk willen wortelen in deze buurtschap waarvan zij nu al, nog vóór de opening, veel hartelijkheid ondervinden.Kiki en Andreas zijn sinds kort de eigenaren van het etablissement aan de Bettinkdijk tegenover de school in Loo en op 5 december gaan daar de deuren open! Nu is het eerst nog even ‘buffelen’ om daar écht hun eigen restaurant van te maken en er hun persoonlijke draai aan te geven. En dat gaat zeker lukken, want ze zijn zeer gedreven om er een bijzonder sfeervol geheel van te maken waar mensen zich direct thuis voelen!

Beiden hebben een mooie opstart van hun carrière kunnen maken in andere restaurants waar ze een goede leerschool hebben gehad maar ze kunnen ook vanuit de opgedane ervaringen hun eigen ideeën kristalliseren. En die ideeën kunnen ze in Restaurant Loo goed kwijt!

In het logo van hun bedrijf zit een honingraad verwerkt. Andreas: “Dat staat voor verbinding, met name met de gasten, met de buurt, de omgeving maar ook met de ondernemers als collega’s. Want we willen zoveel mogelijk lokaal inkopen. Wij hebben een beperkte kaart met ongecompliceerd, goed eten, koken zonder zakjes of pakjes dus zoveel mogelijk alles zelf bereiden. Lekkere, Hollandse gerechten!” Kiki: “ Gasten moeten hier het ’thuisgevoel van de feestdagen’ krijgen maar dan zónder de stress van het koken en de afwas! We zorgen er voor dat kinderen met plezier aan tafel blijven, want voor hen zijn er speciale gerechtjes waardoor ze op hun eigen manier meedoen. En we hebben voor hen iets leuks om zich aan tafel te vermaken!” Het tweetal kan qua eten op vele wensen inspelen: wil de gast iets meer luxe op tafel, kreeft, bijvoorbeeld? In overleg is er heel veel mogelijk, zelfs een stukje ouderwetse balkenbrij! Ook vegetarisch, veganistisch, als het maar van te voren aangegeven wordt. De taakverdeling tussen de twee koks is duidelijk: Kiki werkt aansturend en Andreas is de motor! Voorlopig is het restaurant na 5 december open vanaf 17.00 uur, maar op aanvraag kan er ook worden geluncht en is High Tea mogelijk.

En wilt u echt iets speciaals: reserveer dan de chef’s table voor een heerlijk culinair avondje!

Het bruine café, zoals de mensen uit de omgeving dat kennen, blijft gewoon voortbestaan en men kan deze ruimte afhuren voor feestjes.

Vanaf 5 december staan Kiki en Andreas voor u klaar om u te laten genieten van “puur eten, met liefde bereid!”