Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koop uw abonnement van Zwembad De Looërmark voor 18 april met voordeel

LOO – Om kosten en milieu te besparen, is er besloten om vanaf dit jaar geen brieven meer te versturen zodra de voorverkoop begint. U kunt uw abonnement kopen via de webshop op
www.looermark.nl.


In de voorverkoop, van 1 maart t/m 17 april, koopt u uw zwemabonnement voordeliger, daarna geldt het normale tarief. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, zeker in de voorverkoop is het voordelig om een abonnement te kopen.
Vanaf zondag 24 april is het zwembad weer geopend. Op doordeweekse dagen kunt u ‘s morgens al vanaf 7.00 uur komen zwemmen en genieten van de rustige omgeving. Voor de exacte openingstijden kunt u onze website raadplegen. Wat is er mooier dan met het hele gezin te spelen en gezond bezig te zijn in het zwembad en op de ligweide. Voor de allerkleinste hebben wij ook een peuterbad. Het is heerlijk vertoeven in het verwarmde water en op warme dagen zal het de nodige verkoeling geven. Hoe fijn is het dat dit prachtige buitenbad blijft bestaan en dat iedereen uit de wijde omtrek kan komen zwemmen?
Heeft u al eens gedacht aan de leuke zwemlessen die wij geven? Naast het Nationale zwemABC is er ook de mogelijkheid om diploma’s te halen voor snorkelen, zwemvaardigheid, survival en wereldzwemslagen. Op een plezierige, speelse en rustige manier worden nieuwe vaardigheden aangeleerd. De leerlingen worden door deze extra vaardigheden sterke en ervaren zwemmers. Ook geven wij een workshop zeemeermin/man zwemmen. In 5 lessen leer je hoe je elegant en sierlijk door het water kan verplaatsen, Het is een leuk, maar ook een heel zwaar onderdeel. Het vergt kracht en goede onderwater disciplines. Voor opgave kunt u een mail sturen naar
zwemles.looermark@gmail.com.
Heeft u een vraag, mail dan naar looermark.zwembad@gmail.com of bel 0570541583. In de winterperiode is dit nummer bereikbaar op maandag tussen 10.00 en 15.00 uur.