Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Loo in kerstsfeer

tijdens de kerstmarkt

op zondag 13 december

LOO-BATHMEN – Op zondag 13 december is het schoolplein van de Looschool weer omgetoverd tot een ‘kerstplaatje’ waar iedereen de heerlijke sfeer van kerst kan proeven, letterlijk en figuurlijk!Vele ondernemers en particulieren hebben zich in de afgelopen weken aangemeld voor het huren van een kraam naast een aantal vaste standhouders. Hierdoor zal een divers aanbod zijn van prachtige (kerst)spullen en heerlijke versnaperingen: Glühwein, oliebollen en ook de traditionele versgebakken (nieuwjaars)rolletjes ontbreken niet! Wist u dat u ook uw kerstboom kunt kopen op de kerstmarkt in Loo?

Maar er is meer! Tijdens het Rad van Avontuur kunt u mooie prijzen winnen en daarnaast zullen de Bêkezangers uit Bathmen en omgeving optreden. Dit mannenkoor van ongeveer 40 leden zal diverse liederen ten gehore brengen waarbij de bekende kerstnummers zullen niet ontbreken. Dit alles zorgt voor en gezellige sfeer, de Bêkezangers komen dan ook elk jaar graag naar Loo!

Kortom: voldoende reden om op 13 december naar de kerstmarkt in Loo te gaan! De kerstmarkt wordt gehouden van 12.00 uur tot 16.30 uur.