Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muzikale gezelligheid op de Pothaar

16 mei 2016: Harmonica- en accordeondag!

LOO-BATHMEN -Genieten van gezellige muziek? Kom dan op 16 mei naar De Pothaar in Loo-Bathmen voor de Harmonica- en accordeondag. Ook dit jaar komen bespelers van de harmonica en accordeon naar het Sallandse platteland om solo of in groepen muziek te maken op het erf van landgoed De Pothaar. Van 11.00 tot 17.00 uur is het erf vol muziek en gezelligheid.

De Pothaar aan de Pothaarsweg 8a in Loo-Bathmen is eens per jaar het decor voor diverse optredens van harmonica- en accordeonspelers. Dit jaar is de Harmonica- en accordeondag op 16 mei. Er zijn de gehele dag podiumoptredens en er wordt gespeeld in een vrije groep.

De muzikale artiesten treden op verschillende plekken op het landgoed op. Natuurlijk zijn er drankjes en hapjes te koop. Er zijn verschillende terrassen ingericht.

Volwassenen betalen € 4 entree voor de gehele muzikale dag, inclusief een kopje koffie of thee en een kijkje in het boerderijmuseum van De Pothaar. Hier is van alles te zien over de geschiedenis van het Sallandse boerenleven. Of loop even rond het erf om de magische planten en struiken te bekijken. Bij de oude Schipbeek is het ook goed toeven, nabij het oude haventje, met de Zomp aan de steiger. Gratis parkeren. Meer weten over route en adres? www.depothaar.nl