Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Nieuwe huisstijl Restaurant Loo

LOO – Ze zijn al goed ingeburgerd in de omgeving, Kiki Kortenhorst en Andreas Zwiers, eigenaren van Restaurant Loo. In november vorig jaar namen zij het etablissement in hartje Loo over en maakten er ‘hun’ restaurant van, zowel qua interieur als gastvrijheid en zeker niet onbelangrijk: De kaart!Kiki en Andreas voeren de slogan “Puur eten, met liefde bereid!” en dát proeven de gasten, want steeds meer mensen weten de weg naar het restaurant te vinden! Wat ze zelf erg belangrijk vinden, is de inkoop van goede, eerlijke producten en zoveel mogelijk lokaal. Dat lukt steeds beter!

En ondertussen hebben ze een start gemaakt met de aanleg van een eigen groenten- en kruidentuin waarvan de opbrengst bestemd is verwerking in de gerechten.

De service van Restaurant Loo is inmiddels uitgebreid met lunchmogelijkheden op de zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur(van mei tot september). En nu het mooie weer is aangebroken, kan men heerlijk op het gezellige terras terecht! Daarnaast hebben ze de afhaalservice ofwel ‘take away’, vooral voor de spareribs maar in overleg zijn er ook andere mogelijkheden.

Dan is er de Loo Deal: een heerlijk drie-gangen-menu, telkens wisselend maar voor dezelfde prijs: € 21,00 per persoon. Achter het restaurant bevindt zich de feestzaal, nu aangeduid met ‘Zaal Zuid’ (gebaseerd op Zuidloo) en deze kan worden afgehuurd voor compleet verzorgde feestjes, vergaderingen e.d. Ook kan daar een lekker potje worden gebiljart (op afspraak).

Nu de kaart, het restaurant en de inrichting naar hun zin is, werd het voor Kiki en Andreas tijd om ook de nieuwe huisstijl definitief te maken en deze vindt men terug in reclame-uitingen maar ook op de menu- en lunch/borrelkaart. Een strakke, frisse uitstraling!

Meer weten? Kijk op www.restaurantloo.nl