Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

NoabersLive: tweedaags muziekfestijn in Loo Bathmen

Loo – Op vrijdag 12 april 2024 zorgen Muziekvereniging Orpheus en de energieke coverband Alive voor een onvergetelijk optreden in Loo Bathmen bij NoabersLive. Een grootschalig muziekspektakel staat gepland, waarbij het fanfare orkest van Orpheus uit Bathmen met band, zanger en zangeressen het publiek zal betoveren met een unieke muzikale ervaring. De hele regio weet ondertussen hoe Alive feestjes kan bouwen en zij zullen in Loo ook zeker de tent op de kop zetten!


Maar dat is nog niet alles! Op zaterdag 13 april 2024 brengt het tentfeest in Loo Bathmen opnieuw sensatie, met optredens van coverband Hard2Get, DJ The Allstarz en het dynamische DJ Duo BarTiesten.
NoabersLive, in samenwerking met Tentfeest Loo, brengt twee dagen lang puur feestplezier naar de regio, waar muziek de verbindende factor zal zijn.

Voor de liefhebbers van diverse muziekgenres is er goed nieuws, want Hard2Get deelt op zaterdagavond het podium met de bezielende beats van DJ The Allstarz en het opzwepende DJ Duo BarTiesten.
Zorg dat je beide data vrijhoudt in je agenda, want NoabersLive belooft dit jaar een niet te missen evenement te worden.

Combitickets zijn beschikbaar voor degenen die beide avonden willen meemaken en zich willen laten onderdompelen in een weekend vol muzikale hoogtepunten.
Houd de website en socials van Orpheus en Tentfeest Loo in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele verrassingen die het feest compleet maken.

Tickets zijn verkrijgbaar via
www.loosalarm.info
Bereid je voor op een onvergetelijk weekend vol muzikale diversiteit, enthousiasme en gezelligheid. Tentfeest Loo 2024: waar muziek verbindt en feesten begint!