Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opening Tour Bökkers

op 28 maart in Loo

Kaarten verkrijgbaar bij voorverkoopadressen

LOO – Nog enkele weken en dan is het zover: Bökkers (dut Normaal) en The Rousers treden op tijdens de 17de editie van het tentfeest in Loo-Bathmen op 28 maart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.loosalarm.info en bij de lokale voorverkoopadressen.

Bökkers kent twee gedaantes: één als eigenzinnige Normaal-coverband; en één als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter. De opening van de tour van 2015 vindt plaats in Loo. Extra reden om op 28 maart naar Loo te komen!

The Rousers is een enthousiaste rock coverband bestaande uit 100% Bathmenaren. Het repertoire van the Rousers is zeer variërend, de wat rustigere nummers worden prima gecombineerd met stevige rock ’n roll uit alle tijden. Kortom, twee bands die gaan zorgen dat het tentfeest van 2015 ook weer een mooi feest wordt. Zorg dat je er bij bent!

 

Kaartverkoop

Een kaartje kost slechts € 15,- in de voorverkoop en € 17,50 aan de tent en zijn naast de website verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: Graaf Otto te Loo-Bathmen, Café de Brink te Bathmen, `t Bonte Paard te Dijkerhoek, Café de Wippert te Laren en Café Stegeman te Laren.