Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oud papier actie Loo-Bathmen

LOO – De Oranje Commissie Loo en de Ouderraad van de Looschool halen sinds jaar en dag het oud papier op in Loo. Inmiddels hebben inwoners vanuit de gemeente Deventer een mooie container met blauwe deksel gekregen waar men het oud papier sinds 1 mei in kan doen.

In goed overleg met de gemeente blijven zowel de Oranje Commissie Loo als ook de Ouderraad van de Looschool de komende jaren het oud papier ophalen. Dit gebeurt alleen niet meer met trekker en wagen, maar met een vrachtwagen van Circulus Berkel. Beide commissies gaan vrijwilligers leveren die ervoor zorgen dat de containers in de vrachtwagen wordt geleegd. Zo komt de opbrengst van het oud papier nog steeds ten goede aan het Loofeest en de Looschool.
Vanaf aanstaande zaterdag 22 mei komt men iedere derde zaterdag van de maand langs om het oud papier op te halen. Men kan de container net als de andere containers op tijd aan de weg zetten. Op de website van Circulus staan de exacte tijden en de eventueel afwijkende data rond feestdagen vermeld.
Verder is afgesproken dat in ieder geval dit jaar, elke eerste zaterdag van de maand, er een container op de parkeerplaats van zwembad de Looërmark (Oudendijk 6) staat. Mocht het papier niet meer in de eigen container passen dan kan men het dus nog elke eerste zaterdag van de maand naar de parkeerplaats bij het zwembad brengen.