Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Pooldag” in

Zwembad de Looërmark

collage pooldag-001

Woensdag 5 augustus 2015

LOO-BATHMEN – Op deze dag zal het van de activiteiten gonzen en plonzen in zwembad de Looërmark in Loo-Bathmen. Het wordt een dag vol met spelletjes, educatie, attracties, vertier en leerzame activiteiten voor klein en groot. Een ideaal dagje uit voor de vakantievierende recreanten, maar natuurlijk ook voor de bewoners in het doelgebied van het zwembad.Deze dag wordt verzorgd door de vrijwilligers van het zwembad om extra inkomsten te genereren voor een flinke verbouwing van de sanitaire ruimten en kleedkamers. De toegang is voor bezoekers zonder abonnement: € 5,00 per persoon. Maar heeft u een zwembadabonnement van Looërmark, dan betaalt u slechts € 2,00 per persoon. Kortingsbonnen zijn hierbij niet inwisselbaar. Voor sommige onderdelen moet extra betaald worden, maar ook die prijzen zijn laag om deelname voor een ieder mogelijk te maken.

Wat is er te verwachten: een survivalbaan tussen en in de bomen waar onder begeleiding in geklauterd, gesprongen en geslingerd kan worden, er kan gebasketbald worden, er is een discusgolf parcours, watervolleybal in het ondiepe en een hindernisbaan in het diepe bassin. Er zijn diverse springkussens, er is een heuse draaimolen en ook de buikglijbaan zorgt voor de nodige fun. Voor nog meer actie is er het kampioenschap waterglijbaan glijden en een competitie spijkerbroekhangen. Natuurlijk kunnen hier leuke, aantrekkelijke prijzen mee gewonnen worden.

Maar ook educatie is belangrijk daarom is de brandweer aanwezig met een spelactiviteit voor kinderen, kan er een duikclinic gevolgd worden met professionele duikapparatuur en begeleiding en leert u hoe u het best en snelst uit een auto te water kunt komen door een levensechte demonstratie waaraan ook publiek kan deelnemen. Er kunnen spectaculaire onderwaterfoto’s gemaakt worden van het hele gezin of alleen de kinderen.

Ook voor de inwendige mens is er volop; zoals pannenkoeken, patat, diverse broodjes en uiteraard wat lekkere drankjes. Uiteraard is men wel afhankelijk van het mooie weer, dus kijk bij twijfel vooraf even op www.looermark.nl.

En dat allemaal in de mooie omgeving met veel gastvrijheid van zwembad de Looermark aan de Oudendijk te Bathmen.

Dus volop activiteit ben gezelligheid op woensdag 5 augustus!