Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Prachtig buitendecor

Toneel Loo en Omstreken

BATHMEN – Alles en iedereen is er klaar voor, de spelers, de kleding en ook het decor is helemaal klaar. En wat voor decor. Dit jaar heeft de toneelgroep van Loo en Omstreken een blijspel uitgezocht dat zich afspeelt op een buitenterrein, tussen twee woningen in. Dus geen huiskamer, kantine of kantoor ruimte, maar woningen met echte dakpannen, echte bomen en een mooi grasveld zijn nu aangelegd op het toneel van Cultuurhuus Braakhekke.

Het toneelstuk `Opa in de Kreukels´ is het afgelopen jaar al op meerdere locaties gespeeld door andere toneelverenigingen en hiermee is gebleken: succes gegarandeerd. Het is een stuk met veel humor. Want Opa is een echte dondersteen. Oma vergeetachtig en de schoondochter is zo verschrikkelijk op de centen dat ze de melk van het schoteltje van de katten soms wel op kan drinken. En dit is nog maar een klein gedeelte van de in totaal negen spelers tellende spelersgroep. Maar na een ernstig ongeluk met opa is het maar afwachten of alles weer goed komt……

De uitvoeringen zijn op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari 2015 om 20.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke. Deze avonden zijn gratis toegankelijk voor leden van Loo en omstreken, voor niet-leden is de entreeprijs € 7,50. Op zaterdagmiddag 14 februari is er een voorstelling speciaal voor alle 65-plussers, die aanvangt om 14.00 uur en vrij toegankelijk is. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Via face-book Loo e.o. kunt u ook de ontwikkelingen volgen en alvast een glimp opvangen van het prachtige decor.