Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Repair Café in Loo

LOO – Op woensdag 25 maart 2020 is er van 09.00 tot 12.00 uur een Repair Café in het NoaberLOOkaal, Scheperboersweg 2.Koffiezetter, broodrooster, stofzuiger heggenschaar, lampen ze doen het niet meer, ze haperen en weigeren, net als je ze nodig hebt!

Om meer klanten te kunnen helpen hebben een wijziging ingevoerd, u mag twee kapotte artikelen aanmelden en meebrengen. Hebt u meerdere artikelen, dan kunt u deze het volgende Repair Café aanmelden.

De vakmensen van het Repair Café weten bijna altijd raad, om de mankementen eventueel op te lossen. Graag van te voren even melden bij het Infopunt dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur tel. 0570 540839. Een kopje koffie is er voor als u even moet wachten. Ook staat er een bus voor vrijwillige bijdrage.

In Nederland gooien we nog steeds ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is tevens bedoeld om dorpsbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen van harte welkom dus om te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in het dorp aanwezig zijn. Waardeer het repareer het!

Noteert u het volgende Repair Café alvast in uw agenda?

Zaterdag 25 april 2020 van 10.00-13.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A in Bathmen.