Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Restaurant Loo met de feestdagen nóg sfeervoller!

LOO – In december vorig jaar openden Kiki Kortenhorst en Andreas Zwiers de deuren van hun prachtige etablissement Restaurant Loo. Nu, een jaar na dato, kun je rustig stellen dat ze goede faam maken op restaurantgebied in de regio, want ze hebben drukke feestdagen voor de boeg waar ze enorm naar uitkijken!De entourage van het restaurant is normaal gesproken al bijzonder sfeervol maar dezer dagen wordt het helemaal ondergedompeld in warme kerstsferen! En wel op zo’n manier dat mensen een heel fijn ’thuisgevoel’ krijgen direct bij binnenkomst.

Het jonge ondernemerskoppel heeft bepaald niet stil gezeten het afgelopen jaar. Natuurlijk is het eerst zoeken naar de goede kaart, wat kun je de gasten bieden, daar moet de juiste balans voor worden gevonden, allemaal onder hun eigen thema: puur eten, met liefde bereid! Zoveel mogelijk lokale producten gebruiken, duurzaam en gezond.

Daarnaast heeft het stel zich ook opgeworpen als shirtsponsor van de volleybaldames. Én er is een nieuwe samenwerking aangegaan met Unieke Uitjes voor (bedrijfs-)feesten, denk daarbij onder meer aan een zeer speciale kerstborrel, een personeelsuitje met een andere dimensie, teamgeest creëren. U kunt bij Kiki en Andreas informeren naar de mogelijkheden daarvoor. Restaurant Loo biedt nu ook de mogelijkheid tot darten, speciaal voor clubs. Voor het komende jaar hebben ze een verbouwing in gedachten waardoor er extra ruimte vrijkomt om gasten te laten genieten van een heerlijk verblijf in Restaurant Loo!