Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spelletjesmiddag: Disc Golf

LOO-BATHMEN – Kom op woensdag 1 juli 15.00 – 17.00 uur naar zwembad De Looërmark en doe mee. Wie wordt de Looërmark discuswerper van 2015?Disc Golf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een parcours is zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de zogenaamde polehole, een ronde metalen mand op een standaard. Boven de mand zijn loshangende kettingen aangebracht, die ervoor zorgen dat de schijf stopt en in de mand terechtkomt.

Het parcours duurt ongeveer een half uur, daarna wordt gestart me een volgende groep. Opgeven kan ter plekke en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Deze middag wordt verzorgd door de spelletjescommissie: Ingrid Harmelink, Patricia Scholthof en Ria Smijs.

Sinds april 2015 is er een Disc Golf Park op het zwembad. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Klimbimbeurzen. Disc Golf is voor alle leeftijden. Wilt u zelf een keer Disc Golf spelen? Tijdens de openingsuren van het zwembad kunt u frisbees huren om het parcours, bestaande uit drie holes, af te leggen. De kosten bedragen € 0,50 voor een half uur voor 2 personen (2 frisbees).

Meer informatie: www.looermark.nl