Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Tentfeest Loo-Bathmen

groot succes!

tentfeest 2015 4

LOO – Op zaterdag 28 maart jl. vond de 17de editie van het Tentfeest Loo-Bathmen plaats, georganiseerd door de Stichting Evenementen Loo. Met een enthousiast publiek, een volle tent en geslaagde optredens van The Rousers en Bökkers kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd tentfeest!

De organisatie kon tijdens en voorafgaand aan het tentfeest weer volop rekenen op de steun van de bevolking uit Loo. Vele handen maken licht werk, en tijdens de opbouwavonden voorafgaand aan het tentfeest waren weer velen uit Loo om een helpende hand toe te steken. Ondanks alle regen en het modderige terrein was zaterdagmiddag alles ruim op tijd klaar en werden extra maatregelen genomen zodat bezoekers met droge voeten de tent kon bereiken.

Omstreeks half 10 begon de tent al behoorlijk vol te lopen, vooral toen de eerste bussen arriveerden. Rond die tijd begon coverband The Rousers uit Bathmen met hun optreden, en maakte  nieuwe zangeres Melissa Vos haar debuut. Dit werd door het publiek met veel enthousiasme ontvangen. De sfeer zat er gelijk goed in en het publiek zong mee op de bekende covers die de band ten gehore liet brengen.

Na een korte pauze, waarin DJ’s Bennie Nijkamp en Henk Ruijsch de stemming er goed in hielden begon het optreden van de hoofact van het tentfeest: Bökkers (dut Normaal). Bökkers bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert. Het publiek genoot volop en ging helemaal los op de bekende Normaal nummers en de eigen nummers zoals ‘De Neuze’ en ‘Jezus’. De tent was ondertussen zeer goed gevuld, wat nog meer bijdroeg aan de sfeer. Na afloop gingen de bezoekers met een goed gevoel naar huis. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd tentfeest. Zondagochtend ging de organisatie met veel energie weer aan de slag met het opruimen van het terrein ondanks het slechte weer.

Foto’s zijn te vinden op de website www.loosalarm.info onder het kopje foto`s : Tentfeest 2015.