Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

The Rousers presenteren nieuwe zangeres tijdens Tentfeest in Loo

28 maart: The Rousers en Bökkers

LOO – Nog minder dan twee weken en dan treden: Bökkers (dut Normaal) en The Rousers op tijdens de 17de editie van het Tentfeest in Loo-Bathmen op 28 maart. Met de opening van de nieuwe tour van Bökkers en de presentatie van de nieuwe zangeres van The Rousers belooft het een zeer speciaal tentfeest te worden!

The Rousers is een enthousiaste rock coverband met een zeer gevarieerd repertoire. De wat rustigere nummers worden prima gecombineerd met stevige rock ’n roll uit alle tijden. Nadat Maaike Dokter besloot te stoppen als zangeres is de band in de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een nieuwe zangeres. Dat is gelukt! Melissa Vos zal voor het eerst te bewonderen zijn met deze formatie tijdens het Tentfeest in Loo.

Bökkers kent twee gedaantes: één als eigenzinnige Normaal-coverband en één als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter. De opening van de tour van 2015 vindt plaats in Loo. Extra reden om op 28 maart naar Loo te komen!

 

Kaartverkoop

De voorverkoop is inmiddels in volle gang! Een kaartje kost slechts € 15,- in de voorverkoop en € 17,50 aan de tent. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.loosalarm.info en bij de volgende voorverkoopadressen: Graaf Otto te Loo-Bathmen, Café de Brink te Bathmen, `t Bonte Paard te Dijkerhoek, Café de Wippert te Laren en Café Stegeman te Laren.