Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uniek, gezellig en muzikaal Tentfeest op 9 april

Vanaf 9 maart kaarten verkrijgbaar bij lokale voorverkoopadressen

Loo-Bathmen – Stichting Evenementen Loo organiseert voor de 18e keer een fantastisch tentfeest. Bökkers, die in 2008 voor het eerst in Loo als dé Normaal Coverband optrad, zal op 9 april wederom optreden in Loo.

De band Bökkers speelt de bekende Normaal nummers en haar eigen nummers met mooie titels als ‘Toedoedietap’, ‘De Neuze’ en ‘Jullie Keet’, niet minder bekend onder de echte Bökkers fans! In het voorprogramma de Achterhoekse rockband De Taliband.

 

Uniek tentfeest

Het tentfeest in Loo staat al jaren bekend om haar unieke sfeer. Met elkaar genieten van mooie muziek: Springend en dansend vooraan in de tent of rustig aan de bar met een drankje in de hand. Iedereen heeft het altijd enorm naar zijn zin in Loo! De organisatie kan daarbij rekenen op de komst van publiek uit de nabije omgeving én andere plaatsen uit Nederland. Fans van het Tentfeest Loo-Bathmen komen o.a. uit Dieren, Almelo, Zeewolde en zelfs Nieuw-Vennep!

 

Kaartverkoop

Vanaf 9 maart zijn kaarten ook verkrijgbaar bij de lokale voorverkoopadressen: Graaf Otto in Loo-Bathmen, Café de Brink in Bathmen, `t Bonte Paard in Dijkerhoek, Café de Wippert in Laren en Café Stegeman in Laren. Een kaartje kost dan slechts € 15,-. Daarnaast zijn de kaarten online verkrijgbaar via www.loosalarm.info