Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Velvetgrass introduceert eigen ontwerp kunstgras hockey- en voetbalveldjes

Vanaf heden ook gescheiden koemest leverbaar voor uw tuin

Vanaf heden ook gescheiden

LOO-BATHMEN – Afgelopen vrijdag had de basisschool in Loo-Bathmen de primeur. De kinderen van de Looschool mochten het nieuwe pannaveldje van Velvetgrass als eerste uitproberen. Wilfred Markvoort, eigenaar van Velvetgrass, vertelt over het nieuwe systeem waarmee heel snel een voetbal- of hockeyveldje is te realiseren is.De boarding bestaat uit een kliksysteem waarmee de panelen aan elkaar bevestigd worden en vervolgens kunnen ze vast op de bestrating geschroefd worden. Enige vereiste is eigenlijk dat de bestrating enigszins vlak moet zijn. omdat het kunstgras zich naar de ondergrond gaat zetten. Met dit systeem bespaar je veel kosten, omdat er geen grondwerk nodig is, aldus Markvoort. Het is de bedoeling om het systeem ook te gaan verhuren voor verjaardagsfeestjes, braderieën, open dagen, etc. De veldjes zijn ongeveer 8×4 meter of 8×16 meter. In de toekomst zijn ze in ieder gewenst formaat te leveren.

Een voetbalveldje is met dit systeem binnen een half uur geplaatst.

 

Gedroogde koemest

Velvetgrass levert dit jaar voor het eerst ook gedroogde koemest. Steeds meer klanten van Velvetgrass vragen naar een goede bemesting voor het gazon. Vandaar dat Velvetgrass de verkoop van gedroogde koemest aan particulieren heeft overgenomen van Henk Kloosterboer. Een goede bemesting is zeer belangrijk voor een mooi gazon maar veel mensen bemesten niet, omdat ze het gras dan door de enorme groei twee keer per week gemaaid moet worden. Nu steeds meer mensen het gras laten maaien door een maairobot, is dat geen probleem meer en is een prachtig gazon binnen handbereik. De koemest is ook zeer geschikt voor de groentetuin.

 

Robomow maairobots

Voor komend seizoen heeft Robomow een aantal nieuwe modellen geïntroduceerd waardoor er voor bijna ieder gazon een geschikt model te leveren is. Het instapmodel kan maximaal 400 m2 voor u maaien en het grootste model kan maximaal 3500 m2 aan. Door de zeer krachtige motoren en sterke stalen messen kan een Robomow ook ingezet worden op een hobbelig terrein en ook lang gras is geen probleem. Zelfs takjes, dennenappels, kastanjes e.d. op het gazon vormen geen belemmering voor deze krachtige maaiers. Doordat Robomow als enige merk eerst de randen maait en vervolgens de rest van het gazon hoeft u zelf niets meer te doen. Vandaar dat de slogan “ Hij maait. U (ge) niet “ zeer toepasselijk is. Verder is de Robomow veruit het meest gebruiksvriendelijk door de eenvoudige manier van instellen en bedienen met de gratis Robomow-app.

 

Kunstgras

De ontwikkeling van nieuwe soorten kunstgras heeft ook dit seizoen weer een aantal nieuwe, mooie kwaliteiten opgeleverd waarvan Velvetgrass het verkooppunt is voor deze regio. Doordat wij al ruim 10 jaar ervaring hebben met het installeren van kunstgras zijn we zeer snel en kunnen we stukken kunstgras heel goed met elkaar verlijmen waardoor je geen naden ziet., aldus Markvoort. Er worden tegenwoordig veel soorten aangeboden die er vaak mooi uit zien maar die naar verloop van tijd verkleuren in de zon of die heel erg snel plat gaan liggen. Graag legt Markvoort uit waar u goed op moet letten als u kunstgras aan wilt schaffen zodat teleurstelling kan worden voorkomen. Wilt u ideeën op doen voor uw tuin, bekijk dan de website waar meerdere referenties staan.

U kunt het contactformulier op de website invullen of bellen voor een afspraak.

www.velvetgrass.nl | Looweg 68, Bathmen | Tel: 06-27057764.