Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorverkoop abonnementen zwembad De Looërmark

BATHMEN – Nog een paar weken en het zwembad gaat weer open. Vanaf 25 april kunt u weer heerlijk zwemmen. Op doordeweekse dagen kunt u ‘s morgens al vanaf 7.00 uur komen zwemmen en heerlijk genieten van de rustige omgeving. Ook na een drukke dag kunt u de dag afsluiten met een frisse duik tot 19.45 uur.

Rita Brinks: “Voor de exacte openingstijden kunt u onze website raadplegen. Wat is er heerlijker dan met het hele gezin te spelen en gezond bezig te zijn in het heerlijke verwarmde water en op warme dagen zal het de nodige verkoeling geven. Hoe fijn is het dat dit prachtige buitenbad blijft bestaan en dat iedereen in de wijde omtrek kan komen zwemmen? Voor de prijs hoeft u het niet te laten, zeker in de voorverkoop is het voordelig om een abonnement te kopen. Dus niet te lang wachten, de voorverkoop loopt tot 11 april. Via de website looermark.nl kunt u het abonnement kopen.

Heeft u al eens gedacht aan de leuke zwemlessen die wij geven, naast het A,B,C diploma is er ook de mogelijkheid om snorkelen, zwemvaardigheid of survival diploma’s te halen.
Op plezierige, speelse en rustige manier worden nieuwe vaardigheden aangeleerd. De leerlingen worden door deze extra vaardigheden sterke en ervaren zwemmers.

Voor opgave kunt u een mail sturen naar zwemles.looermark@gmail.com.

Dit seizoen starten we ook weer met een workshop zeemeermin/man zwemmen. In 5 lessen leer je hoe je elegant en sierlijk door het water kan verplaatsen. Maar vergis je niet het is een leuk, maar ook een heel zwaar onderdeel. Het vergt kracht en goede onderwater disciplines. Ook voor deze workshop kan de opgave naar zwemles.looermark@gmail.com.”