Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

`Wie van de drie`

Wie van de drie

LOO-BATHMEN – Kent u het programma nog? Wie van de drie? Dat is dit jaar ook de titel van het toneelstuk dat Toneelgroep Loo en Omstreken gaat spelen. Het decor staat in Cultuurhuus Braakhekke, de kleding is verzameld en de spelers van toneel Loo en omstreken oefenen nu volop…. Het aftellen tot de voorstellingen ‘Wie van de drie?’ kan beginnen!

In het hotel is het een komen en gaan van gasten. En wellicht kent u het wel, soms verschijnen er van die types die je maar beter niet tegen kunt komen. Irritatie tot op het bot maar een gegarandeerd hoog amusementsgehalte. Zo verschijnt de familie Bruinsma ook in het hotel. Hun huis wordt verbouwd en de woningbouwvereniging betaalt de kosten van hun verblijf. En met de komst van deze bijzondere gasten zal het hotel soms van haar gebruikelijke regels moeten afwijken. En dan is er ook nog Thomas ter Velde die als gast in het doorgaans rustige, enigszins chique hotel logeert. Hij zit met een groot probleem: zijn vrouw weigert namelijk terug te komen van haar korte vakantie om hem te vergezellen naar een belangrijk diner met de minister van cultuur. Receptioniste Sandra schakelt overbuurman en regelneef Alex in en deze schiet zoals altijd te hulp. En als er dan ook nog hulp komt van een ondeugende barones, en er ook nog een onnozele tafeldame en een overspelig stelletje in het hotel komen, wordt alles nog heel ingewikkeld en lijkt de oplossing verder dan ooit…..

Nieuwsgierig geworden? Like Toneel Loo e.o. op facebook! En kom kijken en geniet van een leuke avond uit! De uitvoeringen zijn op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari 2016 om 20.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke. Deze avonden zijn gratis toegankelijk voor leden van Loo en omstreken, voor niet-leden is de entreeprijs € 7,50. Op zaterdagmiddag 14 februari om 14.00 uur is er een voorstelling speciaal voor alle 65-plussers, die vrij toegankelijk is. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.