Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 26 augustus: Triathlon Zwembad de Looërmark

De eerste startgroepen zijn al vol

LOO-BATHMEN – Zaterdag 26 augustus houdt Zwembad De Looërmark voor de 20e keer een triathlon. Het programma biedt mogelijkheden voor zowel recreatieve beginners als professionele triatleten. En voor wie de triathlon in z’n eentje te heftig is: vorm een trio en je kunt alsnog meedoen. Er zijn maximaal 220 startplaatsen beschikbaar. De inschrijvingen gaan hard en er is al een aantal startgroepen vol. Wees er dus snel bij.Informatie voor deelnemers

Het programma bestaat uit 1/4, 1/8 en de trio-triathlon. Bij de kwart triathlon moeten de triatleten 1 km (veertig baantjes) zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. De 1/8 triathlon is hier de helft van, dus: 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen.

De Trio-triathlon is qua afstanden gelijk aan de 1/8 triathlon, alleen doe je dit in een team van drie personen.

Dit jaar worden de fietsen en fietshelmen (op het terrein) gekeurd door Rosiir uit Bathmen.

 

Kijken

Bezoekers die willen komen kijken en de triatleten aanmoedigen, zijn van harte welkom. De eerste start is 09.30 uur. Het programma is om 14.30 uur afgelopen. Toeschouwers kunnen niet meer op Parc Ferme, het deel waar de fietsen staan komen, deze is alleen nog toegankelijk voor deelnemers.

 

Aanmelden

Aanmelden voor een 1/4, 1/8 of trio-triathlon kan tot 18 augustus 2017 12.00 uur via www.looermark.nl Je meldt je nu aan in de startgroep van jouw keuze, maar let op vol=vol.

 

Vrij zwemmen

Het zwembad is op zaterdag 26 augustus vanaf 13:30 uur weer open voor de recreatieve zwemmers.