Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 27 augustus Triathlon Zwembad de Looërmark

LOO-BATHMEN – Zaterdag 27 augustus houdt Zwembad De Looërmark voor de 23e keer een triathlon. Het programma biedt mogelijkheden voor zowel recreatieve beginners als professionele triatleten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de trio-triathlon. Er zijn maximaal 220 startplaatsen beschikbaar.

 

Informatie voor deelnemers

Het programma bestaat uit een kwart, achste en de trio-triathlon. Bij de kwart triathlon moeten de triatleten 1 kilometer (veertig baantjes) zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen. De achtste triathlon is hier de helft van, dus: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen.

De Trio-triathlon is qua afstanden gelijk aan de achtste triathlon, echter doe je dit in een team van drie personen waardoor iedereen één onderdeel uitvoert.

 

Kijken

Bezoekers die willen komen kijken en de triatleten willen aanmoedigen, zijn van harte welkom. De eerste start is om 09:30 uur. Het programma is om 14:30 uur afgelopen. Toeschouwers kunnen niet meer op Parc Ferme, het deel waar de fietsen staan komen, deze is alleen nog toegankelijk voor deelnemers.

 

Aanmelden

Aanmelden voor een kwart, achtste of trio-triathlon kan tot 23 augustus 2022 via www.looermark.nl. Je meldt je nu aan in de startgroep van jouw keuze, maar let op vol=vol.

 

Vrij zwemmen

Het zwembad is op zaterdag 27 augustus vanaf 13:30 uur weer open voor de recreatieve zwemmers.