Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeskamp Loo?

Je opgeven doe je zo!

LOO- Komend weekend barst Loo weer uit haar feestvoegen tijdens het Loofeest. Dit jaar is het thema Heel Loo Bakt. Ook bij de Zeskamp op zaterdag is dit thema uitgebreid doorgevoerd.

Nieuw: ook voor vriendengroepen

Zoete broodjes bakken doe je niet alleen in je buurt maar ook binnen je vriendengroep. Dus mogen dit jaar ook vriendengroepen zich inschrijven voor de meest populaire Zeskamp in de omtrek.

De onlangs nieuw opgerichte Zeskampcommissie heeft heel goed geluisterd naar de wensen van de Oranjecommissie:

1. De onderdelen mogen niet te gevaarlijk zijn in verband met mogelijk letsel voor zzp-ers.

2. De onderdelen moeten goed uitvoerbaar zijn voor elke sekse en elke leeftijdscategorie vanaf 12 jaar.

En dit heeft geresulteerd in een erg leuk en afwisselend wedstrijdtraject. Er zitten elementen in waarbij je tegen de klok speelt, elementen waarin je tegen elkaar speelt, elementen die komisch zijn voor het publiek. En ook de moderne techniek met behulp van appjes wordt ingezet. Voor elk wat wils dus.

 

Hoe geef je je op?

Verzamel een (buurt/vrienden/familie)groep van zes mensen (waarvan ten minste twee vrouwen/meisjes). Wijs een non-playing teamcaptain aan. Meld je aan door een mail te sturen naar: zeskamploo@gmail.com Zet in de mail ook hoe jouw team heet.

 

Wanneer vindt de zeskamp plaats?

Op zaterdag 17 juni van 14.30 – 17.00 uur. Locatie: feestterrein Loo. Dat kan niet missen!

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op zondag 18 juni na het vogelschieten.

Het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt. Zorg dus dat je op tijd een team hebt gemobiliseerd! Zin in een middagje lachen, tijdstress, en teamspirit? Schrijf je nu in: zeskamploo@gmail.com