Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zwembad Looërmark opent zondag 26 april 2015

met eerste plons

LOO-BATHMEN – Zondag 26 april opent Zwembad Looërmark haar poorten weer. De eerste plons is om 11.00 uur en vanaf 10.30 uur is iedereen welkom en staan de koffie, thee en ranja klaar.

Deze ochtend kunnen bezoekers ook kennismaken met Disc Golf, een nieuw spel op het zwembad. De aanschaf hiervan is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Klimbimbeurzen.

De eerste plons is elk jaar weer iets waar velen naar uit kijken. Het wordt warmer, de zon wordt langzaam sterker en dan verlangen velen naar het zwemmen in de open lucht. Het is nog een verrassing wie de eerste plons mag doen. Iedereen is van harte welkom: de vaste abonnees, losse bezoekers, vrijwilligers, fans, buren, medewerkers, vrienden: komt allen.

 

Zwemlessen

De zwemlessen voor diploma A, B, en C beginnen op maandag 11 mei. De voorverkoop van de zwemlesseizoenskaart duurt tot en met maandag 11 mei.

Diploma zwemmen is meerdere keren in het seizoen mogelijk. De zwemlessen voor A en B zijn vier keer per week alle andere twee keer per week. Er is geen wachtlijst.

De zwemlessen voor hogere zwemvaardigheden beginnen maandag 1 juni 2015.

Voor informatie over de zwemlessen: bel 0570 541583 of mail zwemles@looermark.nl

Kijk voor overige informatie over het zwembad op website www.looermark.nl of volg Zwembad de Looërmark op Facebook.