Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

(be) Dankdag!

OKKENBROEK – Trots! Dat is men op alle kinderen van de Wereldwijzer in Okkenbroek!Afgelopen woensdag was Dankdag. Dit jaar hebben de kinderen klusjes gedaan om geld te verdienen voor de AOW-ers in Okkenbroek, zodat er mooie spullen en spellen aangeschaft kunnen worden voor de ouderen.

Ze hebben nog even teruggekeken op wat ze allemaal gedaan hebben: rondleiding van Annemarie in t Dijkhuis, Besty en Diana zijn geweest om te vertellen over AOW, groep 7 en 8 hebben meegedaan met de dagbesteding, ze hebben natuurlijk klusjes gedaan….wat vond iedereen leuk om te doen met de klusjes, heb je er wat van geleerd… Betsy en Annemarie waren er ook en vertelden hoe zij het vonden dat ze geweest zijn en hoe de mensen in ’t Dijkhuis het bezoekje vonden en niet te vergeten wat vonden ze van onze prachtige zelfgemaakte tafellakens? Toen natuurlijk het belangrijkste! Wat hebben ze samen verdiend?

Ze hebben het geld dat de kinderen hebben verdiend met het klusjes doen bij elkaar gelegd en geteld….En daar kwam het fenomenale bedrag van € 489,60 uit! In een woord geweldig!

Betsy viel bijna van haar stoel, zo verrast was ze! En ze gaan er leuke dingen mee doen.