Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

BoekStart inloopochtenden in Okkenbroek

Lees en zing met je hummeltje

OKKENBROEK -Op woensdag 27 januari van 10.00 – 11.00 uur zal Alice van Drie van The Bizzy Bee voorlezen uit het Prentenboek van het Jaar “We hebben er een geitje bij!” van Marjet Huiberts.Ze zal dit doen tijdens de BoekStart inloopochtend in de Bibliotheek Okkenbroek. Naast het luisteren naar het verhaal van het geitje kunnen kinderen meezingen met de liedjes en meedansen op muziek. Het boek staat centraal vanwege de Nationale Voorleesdagen.

Voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Samen plaatjes kijken en verhaaltjes vertellen is goed voor de taalontwikkeling en versterkt de band tussen jonge kinderen en ouders.

BoekStart is een project dat (mede) uitgevoerd wordt door de bibliotheek om voorlezen aan kleintjes te bevorderen. Vanaf 6 maanden kunnen baby’s al woorden herkennen, maar hoe lees je nou het beste voor aan zo’n hummel? En wat zijn leuke boekjes? Tijdens de BoekStart inloopochtenden geven voorleesvrijwilligers tips en trucs.

De Bibliotheek Deventer is voor de locatie Okkenbroek op  zoek naar enthousiaste voorleesvrijwilligers. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jutta Beusink, jbeusink@obdeventer.nl