Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hemels Feestje

OKKENBROEK – Dat men in Okkenbroek van een feestje houdt, laten ze opnieuw zien! De derde editie gaat van start met een van de bekendste feestjes in Okkenbroek. Men laat jullie kennis maken met de bands voor het Hemels Feestje op donderdag 25 mei. Graag stelt men jullie voor aan deze knappe mannen van Fools Gold & Tricklebolt!Fools Gold is een pop/rock coverband. De persoonlijke smaak van ieder bandlid druipt van de setlist af. Laat je verrassen door de meeslepende nummers!

Tricklebolt heeft vijf stoere bandleden en maakt Engelstalige no-nonsense rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath en Brainbox.

Ook dit jaar zijn de leuke spelletjes voor de kids aanwezig! Kom je kleren vies maken in de zandbak, klim op de leuke speelblokken en spring een gat in de lucht op het springkussen!

Jullie weten waar en hoe laat jullie er moeten zijn? Nee? Hemelvaartsdag donderdag 25 mei wordt om 15.00 uur afgetrapt in de Bargeboer Weide (Koerselmansweg) in het pittoreske Okkenbroek! De toegang is zoals ieder jaar gewoon gratis!