Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Klussenbedrijf Herman Nijland van vele (klus-)markten thuis!

OKKENBROEK – Sinds afgelopen voorjaar is Okkenbroeker Herman Nijland actief onder het gelijknamige klussenbedrijf dat in korte tijd al een mooi klantenbestand heeft opgebouwd en een goed gevulde agenda.Klussenbedrijf Herman Nijland

Nijland komt uit de bouw en is daarin zelfs dik dertig jaar werkzaam geweest. In de tijd dat bouwvakkers nog echt gespecialiseerd waren, óf in het timmerwerk óf in het metselwerk, begon Herman als timmerman en leerde de fijne kneepjes van het vak. Dat hij daarvoor koos, was eigenlijk aan z’n grote broer Gerrit te danken, die reeds als timmerman werkzaam was en mooie dingen maakte. Dat wekte Hermans belangstelling.

Later verbreedde hij zijn horizon door ook de opleiding tot metselaar te volgen waardoor hij allrounder werd in de bouwwereld. En nu, met de start van zijn eigen bedrijf, levert hem dat veel voordeel op. Daarom is Herman breed inzetbaar en kan hij menige klus op kleinere projecten klaren. Hij werkt voor de particulier maar ook voor de aannemer. Door af en toe samen te werken met collega zzp-ers kunnen er grotere klussen geklaard worden.

Timmer- en metselwerk, aanleg van badkamers e.d., stukadoorswerk, voegwerk, met name tegelwerk (de grootste hobby van Herman), straatwerk, het ontwerpen en bouwen van tuinhuisjes…….voor heel veel van dat soort zaken wordt de hulp van Herman ingeroepen. Zijn kracht ligt voornamelijk in het vertrouwen dat de klant in hem kan stellen: iemand waar je van op aan kunt bij het maken van afspraken en het leveren van kwaliteit!