Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Komend weekend: Hakselfest en Okkenbroeks Feest!

OKKENBROEK – De Bathmense Krant wordt op dinsdagochtend gedrukt. Op dat moment was er nog geen persconferentie geweest en  nog niet bekend óf en welke nieuwe Coronamaatregelen er genomen zouden kunnen worden. Het feestprogramma wordt dus onder voorbehoud gepubliceerd!

Normaal gesproken wordt het Okkenbroeks Feest begin juli gehouden. Dat is ook wel gebeurd dit jaar maar dan in klein verband vanwege alle maatregelen. Vandaar dat de feestcommissie besloot dat Okkenbroek nog iets “tegoed” had  en plakt er nog een extra dagje achteraan maar dan in mooie samenwerking met de organisatie van het Hakselfest dat normaliter ook rond deze tijd is en ook nu weer op de zaterdagavond plaatsvindt in de tent aan de Koerselmansweg. Een machtig mooi feestje dat inmiddels wijd en zijd bekend staat waar The Rousers en Disco Boontje hun steentje aan bijdragen! Het begint om 20.00 uur dus kom op tijd want vol = vol!

De zondag staat in het teken van het Okkenbroeks Feest en begint traditiegetrouw met een kerkdienst in de tent. De hele dag kunnen kinderen zich vermaken met de meest spannende en leuke attributen. Vanaf `12.30 uur kan men genieten van een smakelijk stamppottenbuffet; deelname daaraan moest worden aangemeld vóór 1 november maar misschien kunt u het nog proberen….! Tijdens het eten speelt More Music Orkest en in de pauze worden Okkenbroekers weer even op hun plek gezet door een bekend duo dat alles in het dorp e.o. in de gaten houdt!

Daarna vogelschieten, ook weer één van die mooie tradities! De zondag wordt afgesloten door de Power Band (foto)  en  DJ Nils die, net als het publiek, staan te popelen om HELEMAAL los te gaan!