Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw ‘Rustpunt’ bij dorpshuis Ons Centrum in Okkenbroek

OKKENBROEK – In de afgelopen periode hebben er heel veel veranderingen bij dorpshuis Ons Centrum in Okkenbroek plaatsgevonden. Café Nooitgedacht is gesloten en sinds een paar weken draait Ons Centrum op basis van een grote groep vrijwilligers uit het dorp. Hierdoor kan Ons Centrum nu in ieder geval op doordeweekse avonden (van maandag tot en met donderdag; ’s avonds vanaf 19.30 uur) open zijn. Dat is mooi want juist op deze avonden vinden de meeste activiteiten plaats en maken ook de meeste verenigingen gebruik van het dorpshuis.

Gevolg is nu echter wel dat Ons Centrum vooralsnog zowel overdag als deels ook nog in de weekenden gesloten is. En dat is natuurlijk ook heel erg vervelend voor de toeristen en de recreanten, die -vooral in de periode vanaf nu tot en met het najaar- Okkenbroek aandoen, bijvoorbeeld tijdens hun wandelingen of tijdens hun fietstochten. Om als dorp en als dorpshuis deze mensen toch iets te kunnen bieden, is ervoor gekozen om in Ons Centrum een ‘Rustpunt’ te openen.

Het nieuwe ‘Rustpunt’ in Ons Centrum zal in ieder geval geopend zijn op door de weekse dagen vanaf ’s ochtends ongeveer 9 uur tot eind van de middag. Men hoopt dat men hiermee in een behoefte voorziet en dat veel toeristen, recreanten en misschien ook wel anderen hier dankbaar gebruik van gaan maken.

Benieuwd hoe het nieuwe ‘Rustpunt’ in Ons Centrum er uit ziet? Kom gerust eens kijken en probeer het vooral ook zelf eens uit. Een kind kan de was doen. Ook op deze manier hopen we dat Okkenbroek een levendig dorp is en blijft, dat voor iedereen iets te bieden heeft.