Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nog veel te doen dit jaar in Okkenbroek!

OKKENBROEK – Er zijn nog veel leuke dingen te doen in Okkenbroek dit jaar en dat speelt zich allemaal af in dorpshuis Ons Centrum/ Café en Terras à la Monique:-Vrijdag 22 december om 19.00 uur: spetterende kinderdisco met DJ Kevin. De toegang is gratis!!

-Tweede Kerstdag 26 december om 20.00 uur: Koppel Kerst Darttoernooi en daar gaat het om de trofee ‘De Okkenbrookse Wildkampemmer’. Iedereen kan zich aanmelden voor vijf euro per persoon. Meer informatie bij John: 06-43289077. Tevens is er die avond een verwerping met mooie prijzen!

-Zaterdag 30 december om 21.00 uur: De eerste Okkenbroekse Ollejoarsconferentie onder de titel: Zóóó 2017! Met een vleugje humor blikken Martijn Alferink, Tone van den Enk, Els Ripperda en Geeke in’t Hof terug op gedane zaken. Tevens is er die avond de uitreiking van de PositievO 2017: wie was er het meest positief bezig in Okkenbroek in het afgelopen jaar? Entree voor volwassenen is zes euro inclusief twee consumptiemunten; kinderen basisschool drie euro inclusief één consumptiemunt.

-Nieuwjaarsnacht: elkaar alle geluk toe wensen voor het nieuwe jaar! Om half één ’s nachts gaat de bar open en is iedereen welkom om onder het genot van een drankje elkaar een goed nieuw jaar toe te wensen!