Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Okkenbroek Fietst

Okkenbroek – Op zondag 3 september kan er weer gefietst worden in Okkenbroek. De organisatie van ‘Okkenbroek Fietst’ heeft drie tochten op het programma staan: de ‘Freek Kleiboer Fietstocht’,  ‘De 200 van Okkenbroek’, en een kinder-fietspuzzeltocht.

De ‘Freek Kleiboer Fietstocht’ is een uitgezette tocht voor de gewone fietser. De route is bestaat uit twee gedeelten. De grote route van ongeveer 50 kilometer. En deze route kan verkort worden door middel van een een doorsteek op de helft van de route. Deze route is op papier en op GPX bestand beschikbaar.
Voor diegene die nog een grotere route wil fietsen, kan één van de lussen van de sportieve tocht gebruiken, mits men een navigatiesysteem tot zijn beschikking heeft.
Er kan voor de fietstocht ingeschreven worden tussen 09.00 uur en 13.00 uur.
‘De 200 van Okkenbroek’ is een sportieve tocht die bestaat uit 3 lussen van ongeveer 65 kilometer en kan in een groep of individueel gereden worden.
De groepstocht en de start van de eerste lus is om 07.00 uur.
De exacte tijden van aankomst en starttijden van de routes worden later nog gecommuniceerd. Deze lussen zijn te zijner tijd alleen op GPX bestand beschikbaar.
Ook dit jaar is er een kinder-fietspuzzeltocht van ongeveer 8 kilometer. Ook hier kan ingeschreven worden tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- en dat is inclusief  één consumptie. Meedoen is op eigen risico! Helm verplicht bij de 200 van Okkenbroek en de mountainbiketocht.
Vanaf 14.00 uur is er live muziek van de band Anyway bij het O.C.  Repertoire voor jong en oud!

De start van ‘Okkenbroek Fietst’ is bij dorpshuis “Ons Centrum” aan de Oerdijk 141 in Okkenbroek.