Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oud papier inzamelen in Lettele en Okkenbroek

LETTELE/OKKENBROEK – Op de website www.fanfare-beatrix.nl vindt u de laatste informatie van de muziekvereniging van Lettele en Okkenbroek. Onder de knop agenda vindt u de ‘muziek agenda’ voor 2015.

Noteer vast de belangrijkste activiteiten in uw agenda, bijvoorbeeld van het Pater Jan Brinkhof concert en het najaarsconcert.

 

Papier inzamelen

De leden van muziekvereniging Beatrix Lettele-Okkenbroek gaan zaterdag 14 februari oud papier inzamelen.

Het papier kan voor 09.00 uur in handzame pakken, dus niet te groot en te zwaar, aan de openbare weg worden gezet in de dorpskernen van Lettele en Okkenbroek. S.v.p. niet in plastic verpakken. Ook kunt u voor 11.00 uur zelf het papier naar de containers bij Holvo brengen in Lettele of de container in Okkenbroek.

Buiten het feit dat deze zaterdag ochtenden altijd gezellig verlopen voor de muzikanten, is het hergebruiken van het papier en ijzer ook nog eens goed voor het milieu. Daarom kan muziekvereniging Beatrix het best bestempeld worden als een “groene” vereniging. En het is vooral gezellig, onder andere vanwege het koffie drinken na de tijd. De opbrengst van het papier en ijzer komt ten goede aan de fanfare. Zij kunnen met de opbrengst bijvoorbeeld nieuwe muziek partituren of muziek instrumenten kopen. Bewaart u mede daarom uw oud papier en ijzer tot de inleverdatum.

Alle leden helpen bij het oud papier halen in de dorpskernen van Lettele en Okkenbroek.