Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Samen Eten Okkenbroek viert dit jaar 25-jarig bestaan

OKKENBROEK – Al bijna 25 jaar wordt op de tweede dinsdag van de maand een fantastische maaltijd gekookt voor mensen die het fijn vinden om aan te kunnen schuiven. En van die mogelijkheid wordt al die jaren dankbaar gebruik gemaakt, met name omdat het een fijn, sociaal gebeuren is maar natuurlijk ook vanwege het heerlijke eten! Meestal is er een vaste groep gasten aanwezig.

De maaltijd (meestal een driegangen menu) wordt bereid door een groep vrijwilligers die samen de schouders er flink onder zetten en er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat het jaarlijkse uitstapje van de kerkmedewerkers wordt afgerond met een heerlijk diner.

Op 15 november dit jaar is het officiële jubileum en daar wordt niet onopgemerkt aan voorbij gegaan. De ‘kookgroep’ is nu al druk bezig om van alles te organiseren en te bedenken wat er ter tafel zal komen. Maar ook om de gebruikte recepten door de jaren heen vast te leggen.

Voor de jubileumavond worden oud-medewerkers, de vaste gasten en genodigden verwacht. Al met al een grote groep maar de kookgroep schuwt zoiets niet en gaat er een geweldig gebeuren van maken!

Het geheel wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Wij Deventer en Stichting Dorpshuis Ons Centrum.