Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sportieve dag bij paardenpensionstal Cura

Sportieve dag

OKKENBROEK – Op zondag Eerste Pinksterdag heeft paardenpensionstal Cura voor de pensionklanten, aanhang en bekenden een sportieve dag gehouden.

Allereerst kon er een dressuurproef gereden worden, die, in tegenstelling tot een gewone dressuurproef, een aantal verassingen bevatte. Een onderdeel van de proef was het stappen en draven zonder beugels. Waarbij enkele ruiters onverwachts wel heel erg werden getest op hun balans. Ook moest een aantal figuren gereden worden door en over springbalkjes.

Voor de niet-springruiters kon er vervolgens een balkjes parcours worden gereden, een springparcours enkel met alleen maar balkjes op de grond.

Daarna was het de beurt aan de springruiters. Stal Cura heeft een grote springweide waar elk voorjaar een uitgebreid parcours wordt uitgezet. De hindernissen variëren van een onderdeel over boomstronken tot een ware regenbooghindernis en een grote kasteelmuur.

Om alles nog extra leuk te maken kwam iedereen verkleed te paard in de ring. Zo was Elmo aanwezig en stapte heel stoer op een onervaren pony. Een heuse eenhoorn vloog over de hindernissen en er huppelde ook een konijn overal tussendoor. Er werd hier en daar zelfs van pony gewisseld om de moeilijkheidsgraad wat op te hogen, heel erg knap.

Na deze leuke dag was er een prijsuitreiking met vele winnaars en prijzen. Uiteraard werd de dag afgesloten met een heerlijke en zeer luxe barbecue en werden de resultaten en ook vooral de bloopers nog een keer lachend besproken. Iedereen, ruiters en supporters hebben genoten van deze dag.

Deze leuke, gezellige en sportieve dag moest natuurlijk wel worden vastgelegd. De gehele dag is er een fotograaf aanwezig geweest die de leuke sfeer van de dag perfect heeft kunnen vastleggen. Een blijvende leuke herinnering voor iedereen die aanwezig was.

Wegens groot succes zal stal Cura deze dagen blijven organiseren.

Stal Cura te Okkenbroek. Tel. 0570 – 550345.