Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stralend weekend voor Kunstfietsroute Kunst van hier tot Ginder!

OKKENBROEK – Onderdeel van de kunstfietsroute Kunst van hier tot Ginder is jaarlijks het amateurtheater in Okkenbroek. Een luchtig gebeuren, ieder jaar op een andere locatie in/rond het dorp en waar in kort tijdsbestek een hoop voorbijkomt. Zo bleek dit jaar het organiseren van een feestje voor een 50-jarige buurman nogal een dingetje te zijn en moest het publiek meehelpen om de zaak rond te krijgen!

Kunst van hier tot Ginder is in 2004 op poten gezet en elk jaar wordt er een andere route gekozen door de mooie omgeving met telkens wisselende locaties waar (amateur-) kunst in de meest denkbare vormen wordt getoond met verrassende effecten.

Dit jaar was de route wat anders van opzet met iets minder locaties zodat de deelnemers wat langer tijd hadden om daar te verblijven.

De organisatie mag zich steeds weer verheugen in een grote belangstellig en dat was ook nu weer het geval, mede vanwege het prachtige fietsweer dit weekend! Zo’n 2500 deelnemers ondernamen de fraaie tocht!

Het organiseren van een dergelijk, groot evenement is al een ding op zích maar het daadwerkelijk realiseren kan alleen wanneer je kunt vertrouwen op een zeer groot korps vrijwilligers. En dát korps was er, het hele weekend door!