Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Toneelvereniging Voor Ons Plezier viert 75-jarig bestaan met blijspel!

OKKENBROEK – Geen grap maar wel erg grappig: op zaterdag 1 april brengt toneelvereniging Voor Ons Plezier het blijspel ‘De Groene Parel’ van Jaco van Ree voor het voetlicht in dorpshuis Ons Centrum. De toneelvereniging bestaat maar liefst 75 jaar en dat is (mede na die Corona-jaren) reden voor een feestelijk gebeuren!


Het verhaal van de Groene Parel speelt zich af in café Slokop waar uitbaters Fred en Diana, samen met serveerster Ciska, hun best doen om het de gasten naar de zin te maken. Papegaai Coco speelt ook een belangrijke rol in dit etablissement.
Fred echter, is zijn eigen beste klant en scharrelt wat met één van de stamgasten. Diana heeft andere ambities: zij produceert een schoonheidselixer en doet haar uiterste best om hier een markt voor te vinden.
Met regelmaat komt vuilnisman Bob, die niet wordt geremd door enige intelligentie, een drankje doen tussen zijn werk door.
De sfeer in het café slaat om als de burgemeester de komst van gravin van Addergebuur van Nesten aankondigt en dat zet de hele boel op de kop!
Het toneelstuk wordt op 1 april twee keer opgevoerd: ’s middags om 14.00 uur en ’s avonds om 20.00 uur.