Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Warm welkom in het Noaberhuus Okkenbroek

OKKENBROEK – De winter komt er aan. Aan de ene kant natuurlijk een heel gezellige periode. Maar aan de andere kant voor veel mensen ook een lastige tijd: het is (vaak) koud, nat, je blijft vaker binnen en je ziet en spreekt minder gauw je buren, vrienden, kennissen en dorpsgenoten. En voor een steeds groter aantal mensen is het ook best een zorgelijke tijd: kunnen we de energierekening nog wel betalen? Hoe krijgen we alles rond en hoe krijgen we in deze hectische tijden de eindjes aan elkaar geknoopt.


Theo Overduin: “Samen met Voor Elkaar-teams Deventer Buiten hebben we de koppen bij elkaar gestoken. En daaruit is een mooi initiatief ontstaan. In de maanden december, januari en februari gaan we ervoor zorgen dat het Noaberhuus in Okkenbroek op alle door de weekse dagen open is, zodat er midden in het dorp een gezellige en warme plek is waar iedereen uit Okkenbroek en directe omgeving welkom is. Een warme plek, zowel letterlijk als figuurlijk!
Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten, rustig aan de stamtafel de krant of een boek kunt lezen, waar je een kopje koffie of thee krijgt (met wat lekkers erbij), een spelletje kunt spelen, noem maar op.
Vanaf 1 december a.s. is het Noaberhuus overdag, van 09.00 tot (minstens) 16.00 uur, alle door de weekse dagen -dus van maandag tot en met vrijdag- open. En er is altijd iemand aanwezig als gastheer of gastvrouw.
Wees welkom! Voel je niet beschroomd om gewoon een keer langs te komen en binnen te lopen. Wij kijken er naar uit!”
Meer weten? Neem dan even contact op met één van de initiatiefnemers: Theo Overduin, Oerdijk 226, Okkenbroek. Tel. 06-82711812.