Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 14 oktober:

Grote Okkenbroek Dag!

OKKENBROEK – Het mag dan een klein dorpje zijn maar tóch heeft Okkenbroek veel te bieden en u kunt dat zien op zaterdag 14 oktober tijdens de Grote Okkenbroek Dag!Snuffelmarkt

Van 10.00 tot 13.30 uur is er een gezellige Snuffelmarkt in dorpshuis Ons Centrum waar niet alleen tweedehands spullen worden verkocht maar ook nieuwe artikelen. Bovendien kunt u daar, bij café en terras à la Monique, terecht voor een lekker bakkie koffie!

 

Wonen in Okkenbroek

Tijdens de markt is Plaatselijk Belang Okkenbroek en omstreken aanwezig om belangstellenden te informeren over de woonmogelijkheden in Okkenbroek.

 

Open Huis basisschool Wereldwijzer

Iets verderop aan de Oerdijk staat de geheel verbouwde en vernieuwde basisschool Wereldwijzer waar die dag de deuren zijn geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Speciaal voor deze dag is daar een archiefexpositie ingericht.

 

Info over bedrijfsruimtes in ’t Noaberhuus

Woonstichting De Marken, eigenaar van het pand ’t Noaberhuus aan de Oerdijk, is die ochtend aanwezig om belangstellenden de bedrijfsruimtes te tonen die te huur staan en alle informatie te verstrekken. Mooie ruimtes met vele mogelijkheden!

 

Kijkochtend veiling

Ook van 10.00 tot 13.30 bestaat de mogelijkheid om in ’t Noaberhuus de ingebrachte artikelen te bekijken die voor de veiling van die middag zijn ingebracht.

 

Veiling

’s Middags om 14.00 uur begint in ‘t Noaberhuus die grote veiling onder leiding van een professionele veilingmeester. Er zijn zo’n kleine zeventig kavels die onder de hamer gaan. Mensen die mee willen bieden betalen vijf euro voor een biednummer. Het aanbod is zeer divers: van tweedehands (maar zeer goede) wasmachines en drogers tot melkbussen, prachtige schilderijen door professionals gemaakt, meubels in soorten en maten, potkachels, spinnewielen, retrospullen, curiosa, enz. enz.

De opbrengst van de veiling gaat voor het grootste deel naar de donateursvereniging Vrienden van de Okkenbroekse Kerk die financiële ondersteuning verleend aan het behoud en onderhoud van de Okkenbroekse Kerk als belangrijk beeldbepalend pand in ’t dorp.

Kijk voor het aanbod van de veiling op de Facebookpagina van Vrienden van het Okkenbroekse Kerkje en Sla Uw Slag op de Grote Okkenbroek Dag!