Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zonnebloemloten verkoop

in Lettele en Okkenbroek

LETTELE/OKKENBROEK -Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Lettele/Okkenbroek maken zich op voor de loterij 2015. Van 18 mei tot en met 26 mei gaan zij met Zonnebloemloten langs deuren in Lettele, van 28 mei t/m 6 juni in Okkenbroek. De loten kosten twee euro per stuk. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Zonnebloemauto

Een deel van de opbrengst van de loterij wordt besteed aan projecten, aangepaste vakanties en dagactiviteiten die de Zonnebloem landelijk organiseert. Een van die projecten is de Zonnebloemauto, een aangepaste rolstoelauto, te huur voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. Ook gaat een belangrijk deel van de opbrengst naar de activiteiten in en rond Lettele/Okkenbroek.

 

Gratis boek met 96 puzzels

Naast kans op leuke geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000,-, heeft de Zonnebloem dit jaar een leuk extraatje voor iedereen die een lot koopt. Namelijk een Denksport puzzelboek, met 96 puzzels. Het puzzelboek gratis is aan te vragen via de website van de Zonnebloem.

 

Trekking

De trekking van de loterij vindt plaats op 26 oktober 2015. In de prijzenpot zitten meer dan 5.000 geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000,-. Zonnebloemloten à € 2,- zijn tot half oktober ook te bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij

 

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 65 jaar. Men zet alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom wordt altijd in oplossingen gedacht. Er kan zoveel meer dan je denkt.