Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fotowedstrijd Deventer Fotokring i.s.m. Stichting Windkorenmolen De Leeuw

Thema: Meer dan Leven van de Wind

Thema- Meer dan Leven

Deventer/Oude Molen – Deze maanden houdt de Deventer Fotokring, als grootste fotokring van Nederland, in samenwerking met de Stichting Windkorenmolen de Leeuw een bijzondere fotowedstrijd. Met als thema “Meer dan Leven van de Wind’’ wordt iedereen met een fototoestel uitgedaagd zijn of haar creativiteit de vrije loop te laten en de daaruit voortgekomen mooiste foto’s in te sturen.

De onderwerpen mogen heel divers zijn als ze maar op de één of andere manier aan het genoemde thema gekoppeld kunnen worden. De interpretatie is helemaal vrij: letterlijk of figuurlijk, concreet of abstract. U kunt u natuurlijk laten inspireren door molens maar ook heel veel andere onderwerpen kunnen dit thema prachtig inhoud geven. Bij inzending kunt u eventueel nog toelichten waarom uw foto zo goed bij dit thema past. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Een deskundige jury zal de foto’s beoordelen. Zij zullen drie prijzen toekennen ter waarde van resp. € 100,- , 75,- en 50,- . De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 13 september rond 12.30 uur op het molenplein van De Leeuw, Oude Molenweg 3, Lettele (Oude Molen) Bovendien ontvangen alle genomineerden (de fotografen van de 15 best beoordeelde foto’s) in ieder geval hun foto als print in groot formaat (A3).

U kunt uw foto’s (maximaal 3 per deelnemer) insturen tot 1 september 2015 en wel via de website van de Stichting Windkorenmolen de Leeuw – http://stichting.oudemolen.net Daar vindt u ook het wedstrijdreglement.

Deze Stichting viert in het weekend van 11-13 september ( tijdens het Open Monumentenweekend) het 25 jarig jubileum Molenrestauratie/Molenbehoud De Leeuw. In het kader daarvan wordt door de Deventer Fotokring deze wedstrijd georganiseerd.

Dus, doe mee. Mogelijk zijn er al bestaande foto’s geschikt en anders is het een prachtig thema om mee op pad te gaan deze zomer. De organisatie wenst u veel succes.